Чоловіка Наталки Денисенко, який служить в ЗСУ, "похоронили" заради хайпу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У червні минулого року в родині Наталки Денисенко та Андрія Фединчика сталося горе , адже з життя пішов свекор акторки, з яким вона була доволі близька. Однак у гонитві за читачами, деякі журналісти перекрутили інформацію і розпустили чутки щодо гибелі чоловіка знаменитості. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Інстаграмі акторка розмістила публікацію, в якій висловила свій шок щодо побаченого. Так, в особисті повідомлення одна з читачок надіслала їй скриншот публікації, яка вводить в оману користувачів Мережі. На ньому видно, що журналісти зробили клікбейтний заголовок з натяком на те, що чоловік Наталки Андрій Фединчик, який служить у ЗСУ, нібито "помер".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Акторка обурилася непрофесійності деяких ЗМІ та запевнила, що насправді ця новина не повʼязана з її коханим чоловіком. А "страшна втрата", про яку йшла мова в публікації – це про її свекра, якого не стало влітку 2023 року.

Боже, ну й*б твою м*ть. Навіщо такі заголовки ставити? Ви там з глузду з'їхали? Що у цих журналістів у голові? Ці слова я говорила про тата Андрія, якого минулого року ми поховали,

– прокоментувала Наталка Денисенко.

Чоловіка Наталки Денисенко, який служить в ЗСУ, "похоронили" заради хайпу (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко показала, як провела єдиний вихідний із чоловіком-військовим та сином. Виявилося, що Новий рік Андрій Фединчик зміг зустріти в компанії найрідніших.