"Серце болить...": син Наталки Денисенко опинився в центрі ракетної атаки на Чернігів. Вже відомо, що з малюком

Новини шоубізнесу
1 093
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко з сином
Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка прокоментувала черговий терористичний акт рф проти мирного населення України

Українська акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно розчулила спогадами про Чернігів , прокоментувала чергову ракетну атаку на її рідне місто. Виявилося, у цей час син знаменитості знаходився там разом з бабусею та дідусем. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Наталка Денисенко поділилася кадрами з місця прильоту російської ракети. Як зазначила артистка, дізнавшись страшні новини вона сильно перехвилювалася, адже їх з Андрієм Фединчиком син знаходився в той момент в Чернігові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, малюк, як і рідні Наталки, не постраждали. Втім відомо, що кількість загиблих вже зросла до 18 людей, а окрім того ще 77 осіб постраждало, 4 з яких — маленькі діти. Тому акторка висловила свої співчуття усім, кого не оминула ця трагедія.

Поки я на зйомках за кордоном, синочок поїхав до бабусі з дідусем в Чернігів... Можете уявити мій ранок сьогодні... Всі мої близькі живі, здорові, але серце болить. Мої співчуття всім постраждалим і тим, хто втратив своїх,
— звернулася Наталка Денисенко до українців.
Наталка Денисенко
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на ракетний обстріл Чернігова також відреагував Володимир Зеленський . Президент України особисто розповів про загиблих та постраждалих.