Лідер ТНМК Фагот повідомив, чи є в його планах народження первістка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 256
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фагот також пригадав, як складалися його стосунки з Навроцькою
Фото:instagram.com/navrolya_

Артист також розповів, чи задумувалися вони з дружиною Ольгою Навроцькою про усиновлення

Популярний український артист, безумовний лідер легендарного українського гурту “ТНМК” Фагот, який розповів про смерть близької людини у перші дні війни, зізнався, чи готовий завести дітей з обраницею Ольгою Навроцькою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співак розповів у своєму інтерв’ю українському ютуберу Славі Дьоміну. Отож, 46-річний артист відверто зізнався, що у їхньому з Олею житті були такі моменти, коли закохані брали паузу, аби пожити окремо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, як говорить Фагот, нині у них все добре у стосунках. Варто також зауважити, що свого часу Олег Михайлюта (справжнє ім’я співака) хотів би ще мати дітей.

Подружжя намагалося завести дитину, однак у них нічого не виходило через негаразди зі здоров’ям. Нині ж знаменитість стверджує, що казати про це було "не по-джентельменськи". Окрім того, Фагот розповів, що вони з Навроцькою не думали про можливість усиновити хлопчика чи дівчинку.

Я зараз не готовий. Ну, тому що в мене є діти. Ні, в нас прекрасні стосунки, просто Оля сама по собі, мені здається, підсвідомо, вона прекрасна велика і дуже талановита дитина,
- пояснює Михайлюта.

Дивитися з 1:07:15

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як уламки ракети влучили біля будинку Фагота із “ТНМК”. Фагот опинився біля багатоповерхівки в Оболонському районі, куди потрапив уламок ворожої ракети.