Фагот з ТНМК відверто розповів, як кинув дівчину, коли дізнався про її вагітність (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта, більш відомий під псевдонімом Фагот, відверто зізнався, у яких стосунках перебуває з мамою свого сина. Артист, який побився з популярним російським співаком , пригадав, що їх стосунки закінчилися вкрай "кіношно". Як саме – усі подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

В інтервʼю YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Фагот пригадав, як незвичайно закінчилися стосунки з його колишньою обраницею. За словами артиста, він намагався бути чесним з дівчиною, тому вирішив спокійно розірвати стосунки. Проте коли наважився про це сказати – дізнався, що вона вагітна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перспектива появи спільної дитини не налякала Фагота, проте продовжувати ці стосунки він не захотів. На щастя, ексзакоханим вдалося вберегти гарні стосунки та увесь цей час спільно виховувати сина.

Так сталося, що я — велелюбний, а тоді був дуже сильно велелюбним. Але ж треба бути чесним... Це кіношна історія. Бо коли я зібрався силами з нею поговорити – вона мені сказала, що вагітна. Це був п**дець і для неї, і для мене. Я відразу сказав, що нікуди не зникаю, не відмовляюся, а буду підтримувати,

– підкреслив Фагот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше гурт ТНМК презентував соціальний проєкт "Вдома" , присвячений поверненню українців. Ця пісня саме про біженців, які вже незабаром опиняться вдома!