Міс штучний інтелект: стало відоме ім'я переможниці конкурсу краси серед моделей, яких в реальному житті не існує (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 994
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

До трійки найкращих в конкурсі Міс ШІ увійшла Франція та Португалія
Фото: Скриншот

Моделі змагалися в різних категоріях

Днями відгримів перший конкурс краси для моделей, яких було створено за допомогою штучного інтелекту. Подробиці - в нашому матеріалі. Отож, перемогу та корону виборола біонічна модель в хіджабі з Марокко Кенза Лейлі.

Про це написало видання New York post. Зазначимо, що Кенза здобула перемогу над більш ніж півтора тисячами претенденток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо що головний приз змагання - 20 тисяч доларів США для людини-технолога, яка створила тріумфаторку конкурсу. Варто зауважити, що безпрецедентний конкурс краси було організовано у квітні зусиллями Fanvue World AI Creator Awards.

Відомо що було запрошено візіонерів штучного інтелекту із усіх куточків світу. Вони мали можливість продемонструвати, наскільки є гарними майстрами програмування. Зокрема, в підсумку було обрано 10 фіналісток, які змагалися у таких категоріях як краса, технології, а також присутність у соцмережах. До трійки найкращих також увійшла модель з Франції та Португалії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси Miss Eco International-2024. Українка вже прокоментувала свою перемогу на міжнародному конкурсі краси, завдяки чому вона стане Послом доброї волі ООН.