У Єгипті незабаром відбудеться ще один конкурс краси: хто поїде від України?

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ангеліна Усанова 2024, фото
Фото: instagram.com/usanova.life

Цей конкурс краси присвячений здоров’ю розуму, тіла та духу

Нещодавно ми писали про завершення конкурсу “Міс Світу”, як стало відомо про нове змагання красунь. Так, вже цього травня у Єгипті відбудеться міжнародний конкурс краси “Miss Eco International”. Хто представлятиме на ньому Україну - читайте далі.

Основною метою цього конкурсу краси є пропагування важливості збереження планети, навколишнього середовища і просування туризму по всьому світу. Про це пише Апостроф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього року представницею на конкурсі від України стане співачка, модель та інструкторка з йоги Ангеліна Усанова . Раніше дівчина брала участь у конкурсі краси “Міс Всесвіт-2023”.

Українська красуня зізнається, що не може дочекатися можливості, розповісти світові про нашу неймовірну культуру.

Неможливо описати в кількох словах, як я рада представляти Україну на міжнародному конкурсі “Miss Eco International”. Для мене велика відповідальність і величезна честь поїхати до Єгипту з такою важливою місією. Єгипет має дуже багату історію та чудових людей! Не можу дочекатися можливості відвідати Каїр і розповісти всьому світу про Україну та неймовірну українську культуру,
- зізнається Усанова у своєму мікроблозі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також пропонуємо ще раз поглянути на образ Софії Шамії для “Міс Світу 2024”. Його творці надихалися “Батьківщиною-Матір’ю”.