Лідер "ТНМК" Фагот розповів про свою дитину, яка мешкає у рф (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 614
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фагот каже, що чужих дітей не буває
Фото: instagram.com/fahot

Музикант детально розповів, як у нього з'явилася донька

Знаменитий український музикант, лідер гурту “ТНМК” Фагот, який розповів, чи є в його планах народження дитини з дружиною Ольгою Навроцькою, зробив несподіване зізнання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист зізнався, що у нього є донька від першого шлюбу. Наразі дівчинка проживає у росії. Про це Фагот розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. Олег Михайлюта (справжнє ім’я артиста) розповів, як у нього з'явилася донька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, колишня дружина фагота попросила у нього допомоги, коли дізналася що вагітна від іншого чоловіка. Зокрема, вона звернулася до чоловіка з проханням виконувати роль батька дитини.

Вона сказала: "Я нічого не хочу мати з цією людиною, але так сталося, що я від нього вагітна. Можна моїм батькам сказати, що це не від якогось зальотного "чорта", а що ти - батько цієї дитини? Але ми з тобою настільки розісралися, що все ж таки, ми розходимося,
- зізнався артист.

Музикант зізнався, що дівчинка була записана на нього цілий рік. Артист припускає, що можливо це було не зовсім правильне рішення з його боку, однак попри стосунки з колишньою, він ніжно ставився до названої доньки.

Я після якогось моменту усвідомив, що і справді прислів'я "чужих дітей не буває" - воно десь працює. Тому що, якщо ти нормальна людина, чия б це дитина не була, ти все одно до неї ставишся по-батьківськи.
- резюмував музикант.

Дивитися з 57:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Фагот розповів про смерть близької людини у перші дні війни. Зазначимо, що артист брав участь у звільненні сіл Київщини.