Підтримали Україну чи все-таки це просто збіг? На концерті "Rammstein" замайоріли синьо-жовті кольори (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Rammstein на своєму концерті
Фото: Скриншот Instagram

Під час свого виступу артисти запримітили серед глядачів дівчинку у жовто-блакитній сукні

Відомий німецький рок-гурт “Rammstein”, соліста якого підозрювали у згвалтуванні, зараз гастролює Європою. Колектив реалізовує свої шоу в рамках концертного туру Europe Stadium Tour. На одному із шоу німецькі артисти висловили свою підтримку Україні.

Отож, під час свого виступу артисти запримітили серед глядачів дівчинку у жовто-блакитній сукні. Вони вирішили запросити її до себе на сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо з відео, коли рокери виконували трек "Sonne", вони імітували вихід на сцену за допомогою надувного човна. Артисти ніби пливли за допомогою своїх прихильників, які, в буквальному сенсі винесли їх на сцену на руках.

В якийсь момент, гітари із “Рамштайн” Ріхард Круспе побачив дівчинку у кольорах українського прапора. З ролика видно, як чоловік бере її на руки та садить до себе в човен. Багато шанувальників розцінили цей вчинок як підтримку на адресу України, яка перебуває у стані війни з росією. Однак, деякі фанати мають інші переконання стосовно цього вчинку. Вони говорять, що дівчинка більше нагадує білосніжку, яка стала основною героїнею у їхньому кліпі дл треку "Sonne". Акторка, що виконувала роль білосніжки, теж була одягнена у такі ж кольори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як змінився Тілль Ліндеманн із гурту “Рамштайн”. Як бачимо, на фото, між якими понад 25- 30 років часової прірви, впевнений у собі чоловік, який знає, що хоче від цього життя.