Запроданка Таїсія Повалій вичавила із себе сльози, розповідаючи про поїздку на окуповані українські території

Новини шоубізнесу
550
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таїсія Повалій відзначилася заявою про її виступ у Луганську
Таїсія Повалій. facebook.com/tpovaliyfan

Фанатка путіна розповіла, як відвідала Луганськ

Зрадниця Таїсія Повалій, яка плутає агресію рф з “порятунком”, намагається знову привернути до себе увагу. Цього разу — згадуючи візит до Луганська та мріючи про концерти в Києві. Після відкритої підтримки війни та політики путіна співачка досі сподівається, що зможе повернутися до України.

Повалій, яку звинувачують у зраді, розповідала про свою поїздку на Донбас, демонструючи емоції, які насправді важко назвати щирими. Артистка, яка підтримує російську агресію, продовжує брати участь у пропагандистських заходах і дає інтерв'ю, де висловлює сумнівні твердження про Україну. Зокрема нещодавно вона дала інтервʼю чи не головній фанатці путіна серед російських блогерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На цей раз Повалій вихвалялася візитом до окупованого Луганська під час війни, стверджуючи, що місцеві мешканці з нетерпінням чекали її концертів. Під час своєї промови Повалій буквально вичавила сльози, що без перебільшення виглядали як спроба відпрацювати гроші, отримані від російської влади.

Я була в Луганську нещодавно зовсім. Ти не уявляєш, я ніби побувала вдома. Як мене зустрічали діти! Як мене зустрічали люди! Один хлопець не вірив, що я приїхала. Він на репетиції побачив мене і цілий день простояв біля моєї гримерки. І він сказав: "Для мене це дуже важливо. Є всі артисти, а є Таїсія Повалій". Зараз буду плакати. Це дуже зворушливо. І діти... Коли мені робили зачіску, вони взагалі співали пісні й не давали мені пройти,
— видала пропагандистка.

Таїсія Повалій розповіла про поїздку до Луганська
Таїсія Повалій. Фото: скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями. Тепер зрадниці загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.