"Мені жахливо боляче": Melovin розповів, що не зіграє заплановані концерти

Новини шоубізнесу
2 351
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меловін запевнив, що квитки на його концерт не пропадуть
Фото: MÉLOVIN / Facebook

Шоу мали б відбутися у Житомирі, Луцьку та Рівному

Популярний український співак Меловін, який поскандалив з артисткою СолоХа, розчарував фоловерів сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як стало відомо, артист вирішив скасувати свої концерти, які були заплановані на другу половину липня. Зокрема, шоу мали відбутися у Житомирі у Луцьку та Рівному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про те, що концерти скасовуються Меловін повідомив у себе у соціальних мережах. Окрім того, він пояснив причину такого рішення. Зокрема, артист заявив, що він та його команда отримували досить багато звернень стосовно того, щоб Меловін переніс концерти.

Події останніх днів, наштовхнули мене на серйозні роздуми, я не маю ніякого права брати відповідальність за проведення цих заходів під час загострення обстрілів нашої країни агресором. Наша з вами безпека стоїть на першому місці. Наляканий і спустошений, я почав перебирати слова, рядки, які сплелися у нові пісні, і зрозумів, скільки всього хочу вам сказати, чим підтримати і про що прокричати. Тому ми з командою оголошуємо про перенос цих концертів на початок жовтня! Всі квитки залишаються дійсними. Мені жахливо боляче.
- зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як голий Меловін розповів чому не любить публікувати Stories в Instagram. Артист висловив своє загальне ставлення до соцмереж.