Новий конфлікт в українському шоу-бізнесі? СолоХа емоційно звернулася до Меловіна, який засудив її слова про Клавдію Петрівну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 227
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка СолоХа
Фото: instagram.com/soloha_official

Артист вже встиг відповісти на ролик СолоХи

Нещодавно українська співачка СолоХа доволі емоційно та подекуди навіть дещо засудливо висловилася про творчість молодої співачки-загадки Клавдії Петрівни Вона назвала цю артистку конякою з одним трюком. На ці слова відреагував один з найбільш епатажних українських виконавців Меловін та звернувся до СолоХи, щоправда не називаючи її імені.

Як виявилася, ця історія далеко не закінчена, адже СолоХа, своєю чергою записала окреме відеозвернення, але вже тепер до Меловіна. Отож, днями найспортивніша артистка України у себе в Instagram розповсюдила ролик, в якому доволі емоційно говорила про Меловіна. В першу чергу вона окреслила те, що артист, коли ставав на захист Клавдії Петрівни та натякав на те що СолоХа не права, не назвав її імені, а звертався за допомогою прикметника. Окрім того, СолоХа не забула нагадати Меловіну, що він наразі перебуває у Європі, а вона натомість вона записує мотиваційні спортивні відео в рідній країні під звуки повітряної тривоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоправда, варто зазначити, що Меловін перебуває у за кордоном тимчасово, так як його запросили на заходи, пов'язані з Євробаченням. Таке запрошення пов’язане перш за все тим, що співак колись представляв Україну на конкурсі.

Загалом, СолоХа зазначила, що висловила лишень свою думку про творчість Клавдії Петрівни і зауважила, що не хоче жити в комплементарному шоу-бізнесі. Також вона додала, що не розуміє, чому Меловін так захищає Клавдію.

Я висловила своє відчуття, своє сприйняття, і якщо у когось з колег не вистачає, як-то кажуть, залізних яєць, щоб ділитись своїми власними спостереженнями, то це їхні власні проблеми. Також я не розумію, чому ти білявчику тягнеш мазу за Соломійку. Хочеш щоб вона запросила тебе на свій сольник у Палац спорту? Чи ти вирішив хайпанути на моїй думці і привернути на себе увагу, якої давно в тебе нема, бо все прісне й нецікаве.
заявила артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість Меловін не змовчав і доволі коротко, але все-таки відповів співачці на її закиди у себе в Instagram-Stories. Він зазначив, що йому захотілося обійняти СолоХу. Окрім того, Меловін побажав їй кохання і вдалих пісень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що український співак Меловін презентує спільний трек з виконавицею гімну Євро-2012. Шматочок пісні артист виконав на своєму концерті.