Женя Кот та Наталія Татарінцева назвали свою доньку досить незвичним ім'ям з давнім походженням

Новини шоубізнесу
10 610
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Кот та Наталія Татарінцева знову показали свою доньку
Фото: instagram.com/kot_jenya

Пара розповіла, що саме означає ім'я Леля

Популярний український хореограф Євген Кот, який вперше став татом та показав новонароджену доньку, разом зі своєю дружиною розсекретив, як вони назвали крихітку. Подробиці - в нашому матеріалі

Наразі вже відомо, що дружину Кота, танцівницю Наталію Татарінцеву виписали з пологового. Вони з Євгеном вже показували перші кадри з життя новонародженої донечки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, відтоді пара тримала кілька днів інтригу стосовно того, як же вони назвали малечу. Проте, нещодавно закохані вирішили розповісти, яке ім’я вони дали доньці. Відтак, чоловік та дружина зізналися, що назвали дівчинку Лелею. Пара розповіла, що саме означає це ім’я.

Леля - слов'янська міфологічна персонажка, у рідновір'ї вважається богинею закоханих молодих пар, є джерелом любові для люблячих сердець. Леля має вигляд молодої, надзвичайно красивої дівчини, прикрашена квітами, вінками та травами. Вона оособливо прихильна до молодих дівчат, є їхнею заступницею і берегинею. Саме дівчата проводили обряди на її честь. Леля пов'язана з весняним воскресінням природи, квітами, початком польових робіт. Саме це ім'я нашої принцеси,
- повідомили молоді батьки у себе в Telegram.
Женя Кот з коханою та донечкою
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Кот зворушив історією про боротьбу з безпліддям. Вони з дружиною намагалася завагітніти чотири роки.