Женя Кот зворушив історією про боротьбу з безпліддям: "Намагались завагітніти 4 роки"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український хореограф нещодавно поділився радісною новиною про те, що незабаром він вперше стане татом . Але, як виявилося, зли них з дружиною це був надскладний та тривалий етап, адже Наталя Татаринцева довго не могла завагітніти. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Переможець Танців з зірками Женя Кот і його дружина, семиразова чемпіонка України, Європи та світу з гімнастики Наталя Татаринцева давно мріяли про первістка. Проте, як виявилося, їх мрія тривалий час не здійснювалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У новому дописі в Instagram Женя Кот зізнався, що останні чотири роки вони плідно працювали над тим, аби стати батьками. Увесь цей час пара постійно проходила обстеження у лікарів, а згодом дізналися про діагноз безпліддя. У звʼязку з цим знаменитості навіть планували пройти процедуру штучного запліднення.

Ми намагались завагітніти чотири роки. Нам ставили діагноз – безпліддя. Ми рік працювали з репродуктологом і вже були готові на ЕКО…

– пригадав хореограф.

Женя Кот зворушив історією про боротьбу з безпліддям: "Намагались завагітніти чотири роки" - фото №1
Фото:instagram.com/kot_jenya/

І все ж пара не стала опускати руки. Зрештою Женя та Наталя відмовилися від ЕКО, та стали сподіватися, що їм все-таки вдасться стати батьками природнім способом. Після чотирьох років невдалих спроб гімнастка врешті-решт завагітніла.

Потім обійняли одне одного і вирішили просто чекати, поки до нас прийде наше диво. Тим часом кохались, жили наше життя, створювали нові проєкти і були готові до всього, що до нас приходить. А прийшло найочікуваніше в найнеочікуваніший момент, і ми до цього готові,

– розповів Євген.

Женя Кот зворушив історією про боротьбу з безпліддям: "Намагались завагітніти чотири роки" - фото №2
Фото:instagram.com/kot_jenya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва зізналася,  що відповідає батькам , які дістають запитаннями про онуків. Співачка зізналася, що відсутність дітей її не дуже турбує, чого не скажеш про її батьків.