Кім Кардашʼян задала тренд на вбрання в індійському стилі заради весілля відомих мільярдерів (ФОТО)

Ікони стилю
7 847
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кім Кардашʼян вразила ефектним вбранням
Кім Кардашʼян. Фото: instagram.com/kimkardashian

Усі три дні знаменитості вражали своїми образами в індійському стилі

З 12 по 14 липня у соцмережах знаменитостей можна було спостерігати, як минає довгоочікуване весілля мільярдера Ананта Амбані, сина найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані. Саме цю подію ЗМІ вже встигли охрестити “весіллям року”, адже на його організацію було виділено чимало часу, статків з боку і нареченого, і нареченої, а гостей, серед яких були зірки світового масштабу, розважали навіть напередодні свята. І не хто-небудь, а Джастін Бібер, який отримав солідний гонорар у 10 мільйонів доларів.

Як стало відомо із соцмереж, на весілля Ананта Амбані та Радхіки Мерчанті були запрошені знаменитості та навіть політики, імена яких знають по всьому світу. Зокрема на хіднику зʼявилися прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, колишня перша леді США Хілларі Клінтон, колишні прем'єр-міністри Великої Британії Борис Джонсон та Тоні Блер, Девід та Вікторія Бекхеми, індійська акторка та Міс Світу 2000 Пріянка Чопра та її чоловік Ник Джонас, реслер та актор Джон Сіна, а також сестри Кардашʼян — Кім та Хлої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Останні, до речі, викликали особливо багато уваги публіки, а все через їх розкішні вбрання. Судячи з образів, Хлої та Кім Кардашʼян вирішили не просто відвідати Індію, а й детально ознайомитися з традиціями країни. Адже на весіллі сестри Кардашʼян зʼявилися у гламурних індійських сарі, інкрустованих численною кількістю кристалів.

Кім та Хлої Кардашʼян на весіллі в Індії
Кім та Хлої Кардашʼян. Фото: Getty Images

Так, перед камерами Кім зʼявилася у блузі з закритими руками та відкритим розкішним декольте, яку доповнила спідницею у підлогу. Її вбрання світлого кольору було розшите бісером, лелітками та торочкою. А от Хлої обрала яскравий рожевий комплект, який теж виділявся численною кількістю кристалів та бісеру. Свої образи сестри Кардашʼян доповнили акцентними прикрасами на шию, голову та руки.

На другий день зірки обрали не менш привабливі сарі. Цього разу Кім віддала перевагу яскравому червоному комплекту з китицями, розшитим камінням та бісером. А от Хлої обрала вбрання у бежево-золотистих відтінках.

Кім та Хлої Кардашʼян в індійських вбраннях
Кім та Хлої Кардашʼян. Фото: instagram.com/kimkardashian

А от на третій день Кім Кардашʼян зʼявилася серед гостей у більш нетиповому вбранні. Зірка також віддала перевагу червоному кольору, але цього разу особливістю її комплекту стала відсутність вишивки. Водночас акцент був зроблений саме на тканині та цікавих деталях — переплетіннях на топі, глибокому вирізі вздовж ноги на спідниці, а також довгому шлейфі. Додатковими елементами стали смарагдові прикраси на колові та руках.

Кім Кардашʼян на весіллі найбагатшої людини в Індії
Кім Кардашʼян. Фото: instagram.com/kimkardashian
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Кім Кардаш'ян поповнила свою колекцію броньованим "автомобілем майбутнього". Нову автівку бізнесвумен оцінюють майже у 100 тисяч доларів.