Кім Кардаш'ян поповнила свою колекцію броньованим "автомобілем майбутнього" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кім Кардаш’ян
Фото: instagram.com/kimkardashian

Нову автівку бізнесвумен оцінюють майже у 100 тисяч доларів

43-річна бізнесвумен Кім Кардаш’ян, у якої стався спалах хвороби , поповнила свій автопарк ще однією розкішною машиною. На цей раз зірка придбала автомобіль “майбутнього”, який має забезпечити їй повноцінну безпеку. На якій автівці папарацці помітили Кім на цей раз — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Так, днями вулицями Малібу зірка реаліті “Сімейство Кардаш’ян” розсікала на елітному автомобілі Tesla Cybertruck. Спочатку на здоровезній броньованій машині Кім відвезла дітей у школу, а після — засвітилася біля місцевого Starbucks. Про це пише видання Daily Mail .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Автівку бізнесвумен оцінюють в близько 100 тисяч доларів. А сама Кім Кардаш’ян згодом поділилася кадром своєї футуристичної машини темно-сріблястого кольору від компанії Ілона Маска, що виконана з нержавіючої сталі. Зазначається, що вона є куленепробивною і може розігнатися до сотні за 2,6 с.

Зазначимо, що Кім Кардаш’ян має чималий автопарк, загальна вартість якого становить приблизно 2,1 мільйона доларів. Цікаво, що Tesla Cybertruck не є найдорожчою автівкою у її колекції, проте вона вважається ексклюзивною, оскільки компанія заявила, що буде продавати їх в обмеженій кількості — близько 200-250 тисяч одиниць на рік.

Кім Кардаш’ян
Фото: instagram.com/kimkardashian
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на Різдво Кім Кардаш’ян отримала вкрай незвичайний подарунок. Зірці подарували її власний мозок !