Дружина Євгена Кошового стала жертвою інтернет-шахраїв, але це виявилося лише приводом для жартів

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Євген Кошовий з дружиною
Євген Кошовий та Ксенія. Фото: instagram.com/yalta_k

Аферисти обрали явно не ту "жертву", від якої потенційно могли б отримати бажані гроші

Ксенія Кошова, дружина відомого актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового, донька яких не хоче навчатися в Україні, постраждала від шахрайства в інтернеті. Адже від її імені аферисти хотіли отримати грошей від знайомих. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Про це Ксенія повідомила на своїй сторінці в Instagram, розповівши, що зловмисники зламали її акаунти в месенджерах та почали вимагати гроші від її імені. Шахраї навіть спробували звернутися до її чоловіка Євгена, але, звісно, в них нічого не вийшло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На момент, коли зловмисники писали, подружжя перебувало разом у машині. Ксенія і Євген вирішили пожартувати з шахраїв, про що Ксенія згодом розповіла у себе в соцмережах. Спочатку шахраї запитали у Євгена, як у нього справи, а потім почали просити гроші — 25 000 гривень, обіцяючи повернути їх наступного дня. Євген, продовжуючи жарт, погодився, але запитав: "А ті 60 000 ти вже витратила?" Після цього шахраї перестали відповідати.

Дружина Кошового стала жертвою шахраїв
Ксенія Кошова стала жертвою шахраїв. Фото: instagram.com/yalta_k/
Шахраї хотіли обікрасти Євгена Кошового
Ксенія Кошова стала жертвою шахраїв. Фото: instagram.com/yalta_k/

Поки що невідомо, чи вдалося знайти та покарати винних у викраденні акаунтів. На щастя, ніхто зі знайомих Ксенії не відправив гроші зловмисникам, що значно полегшило ситуацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, ким хоче стати донька Ксенії та Євгена Кошового. Варвара вже запланувала, на кого навчатиметься за кордоном.