Старша донька Кошового не хоче навчатися в Україні: відомо, куди планує вступати Варвара (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
18 027
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Євген Кошовий та його донька Варвара, фото
Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi/?hl=uk

Дівчина вже вирішила, ким хоче стати і чого хоче досягнути в житті

Старша донька шоумена та актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового — Варвара — у майбутньому мріє стати відомою співачкою. Раніше вона знімала відео для соцмереж під російську музику , а тепер попередньо визначилася, де б хотіла навчатися. Спойлер: не в Україні.

Деталями у програмі "Ближче до зірок" поділився її зірковий батько. За словами Кошового, дівчині дуже подобається мріяти про майбутню славу — вона хоче збирати на свої концерти цілі стадіони, і він її в цьому абсолютно підтримує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, щоб досягнути такої цілі, Варвара ще повинна здобути відповідну освіту. Й наразі вона саме вирішує, де буде навчатися.

Вона зараз вибирає дуже складні пісні і її дуже мотивує те, що вона хоче вступити до якогось вишу, в якому буде і театральне мистецтво, і акторська майстерність, і естрадний вокал. Вона розглядає Польщу,
— зізнався Євген Кошовий.

Зауважимо, що 16-річна Варвара Кошова брала участь у проєкті "Голос. Діти", а в 2019 році стала фіналісткою Нацвідбору на "Дитяче Євробачення".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на початку цього навчального року стало відомо, що 45-річна травесті-діва Монро вступила до університету. Тоді ж вона назвала ціну за рік навчання та зауважила, що багатьох не взяли навіть за такі гроші.