Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою

Новини шоубізнесу
5 582
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучилися
Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов. Фото: instagram.com/baklanov.gr

Григорій Бакланов вперше висловився, в яких стосунках залишився з Анастасією Цимбалару

У березні цього року акторка Анастасія Цимбалару заперечувала чутки щодо розлучення з Григорієм Баклановим, проте вже за декілька днів зіркове акторське подружжя підтвердило здогадки підписників — вони дійсно більше не разом. Які взаємини залишилися у знаменитостей після 10 років стосунків — дізнавайтеся на Хочу!

Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” вкрай рідко говорить про особисте життя. Проте нещодавно Григорій Бакланов вирішив вперше прокоментувати розлучення з Анастасією Цимбалару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтервʼю для ck.life актор висловив бажання залишити особисті стосунки приватними, тому розкривати причини розлучення з дружиною він не став. Втім Григорій зазначив, що між ним з Анастасією залишилися дружні стосунки, які вони продовжують підтримувати попри розлучення.

Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, слава Богу, все добре. Просто, це такий період, і життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не загубив. Ми підтримуємо зв'язок. Все нормально, ми дружимо,
— зазначив Григорій Бакланов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше й Анастасія Цимбалару коментувала новини про розлучення з Григорієм Баклановим. А от чи була вона більш відвертою, відповідаючи на запитання — дізнавайтеся в нашому матеріалі.