Ірина Білик розповіла про про проблему свого 8-річного сина: що сталося з маленьким Табрізом

Новини шоубізнесу
2 205
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Білик занепокоєна проблемою свого сина
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Артистка попросила поради у прихильників

Популярна українська співачка Ірина Білик, яка щемливо відреагувала на загибель свого друга, показала світлину з 8-річним сином Табрізом, батьком якого є Аслан Ахмадов та розповіла про проблеми, які він має. Подробиці - в нашому матеріалі.

З кадру, який опублікувала Білик в Instagram бачимо, як вона тримає Табріза за руки. Окрім рук, Ірина більше нічого не показала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка акцентувала увагу на нігтях свого сина. Виконавиця неабияк занепокоєна тим, що вони в нього дуже повільно ростуть. Білик каже, що всі показники аналізів в нормі, а нігті ніяк не ростуть. Відтак, вона звернулася до фоловерів з проханням пояснити їй, чому так відбувається.

Друзі, потрібна ваша порада! Хто знає, чому в дитини погано ростуть нігті на руках? Аналізи всі в нормі,
- звернулася до прихильників знаменитість.

Фоловери втішили Ірину та написали, що з нігтями хлопчика все в порядку. Однак, дехто з підписників звернув увагу на те, що вочевидь в організмі Табріза не вистачає вітамінів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український продюсер розповів, як Алла Пугачова боялася, що її затьмарить Ірина Білик. Артистка нібито особисто дзвонила керівникам російських медіа, щоб ті навіть не думали писати про Білик.