В руках зіркового візажиста Ірина Білик змінилася до невпізнаваності (ВІДЕО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Ірина Білик, ексасистент якої зник під Бахмутом , здивувала фанатів неймовірним перевтіленням! Співачка показала, який вигляд вона має без макіяжу, а після - з яскравим гримом, який зробив для неї знаменитий український візажист. Результат "трансформації" артистки дивіться нижче!

Ірина Білик - одна з артисток, які обожнюють експерименти із зовнішністю. Не раз вона епатувала з яскравими відтінками волосся, а її макіяжі завжди привертають увагу. Найбільше вона любить робити акцент на виразних очах, підкреслюючи їхній світло-блакитний відтінок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому не дивно, що за створення її образів беруться справжні професіонали. Так, нещодавно співачка показала ролик в Instagram , де позує без макіяжу поруч із популярним візажистом, який часто співпрацює з артистами. А вже в наступному кадрі Ірина Білик постала перед глядачами в яскравому сценічному образі, з не менш яскравим макіяжем.

А як вам подобається більше? У гримі чи без?

- уточнила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик  переклала свій російськомовний хіт  рідною мовою. Тепер трек "Ми будем разом" можна послухати українською.