"Давай все скасуємо і будемо разом": Трінчер приголомшила деталями, як Волошин хотів повернути її

Новини шоубізнесу
2 420
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Трінчер та Олександр Волошин
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Олександр до останнього не хотів втрачати Анну

Відомий український бізнесмен та блогер Олександр Волошин, який здивував рівнем заробітку, хотів повернути Анну Трінчер вже після розлучення. Про це розповіла сама артистка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Анні досить тяжко дався розрив стосунків з колишнім офіційним чоловіком. Вона дуже болісно переживала це розлучення. Проте, Олександр не хотів так легко втрачати Анну. Він намагався вдихнути в ці стосунки нове життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, коли пара вже спланувала розповісти аудиторії про те, що вони більше не разом. Волошин приїхав до Трінчер і заявив, що хоче все скасувати і жити далі як чоловік та дружина.

За ніч до знімань цього відео про розлучення та інтерв'ю з Машею Єфросиніною до мене приїхав Саша і сказав: Давай все скасуємо і будемо разом,
- згадала Трінчер у себе на YouTube-каналі.

Однак, Анна прийняла категоричне рішення. Вона відмовила Волошину, так як зрозуміла, що почувається щасливою без чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин оголосив про переїзд за кордон у розпал війни. Блогер заявив, що його життя кардинально змінюється.