Олександр Волошин здивував рівнем свого заробітку та зізнався, що придбав три квартири у Києві (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 240
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Конкретну суму блогер не став називати, адже вважає, що наразі не на часі хизуватися подібними речами

Популярний український блогер Олександр Волошин, який розповів, чи боїться бути мобілізованим на війну, розсекретив рівень свого заробітку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це та багато іншого медійник зізнався в ефірі проєкту Люкс ФМ. Відео бесіди Волошина з журналістом вже можна побачити на YouTube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, під час інтерв'ю у Олександра запитали про його доходи. Він не став приховувати те, чим займається, адже про це і так знає чимала кількість користувачів мережі. Відомо, що Волошину гроші приносить криптовалюта. Окрім того, він займається продюсуванням інших блогерів.

Направлень насправді дуже багато. Це і продюсування. У мене є декілька блогерів, з якими ми робимо запуски на інфопродукти. Я роблю свої запуски, криптовалюта, YouTube-проєкти, іноді реклама в Instagram, але за дуже дорого. Якось дуже багато всього, я й не назву все. Я про цифри, напевно, не дуже хотів би говорити, бо зараз не той час, коли треба цим хизуватися.
- заявив Олександр.

До речі, молодий медійник під час інтерв’ю навіть розсекретив, що з моменту початку своєї кар’єри йому вдалося придбати три квартири в Києві. Дві у новобудові без ремонту, а ще одна з ремонтом на Сирці.

Одна в мене квартира з ремонтом. Розташована на Сирці. Дві квартири в мене без ремонту, вони розташовані в новобудові. Ті, що без ремонту, 90 квадратних метрів, а та, що з ремонтом – 55. Перша квартира з'явилася чотири роки тому, бо мама сказала: "Купи, Сашо, квартиру, бо я буду не спати ночами. Я і купив,
- зізнався блогер.

Дивитися з 9:34

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин дав чотири поради, як стати успішним блогером. Ці речі стануть у нагоді для початківців, які мріють розвивати свій блог та заробляти на ньому.