Сергій Жадан отримав першу військову зарплатню та розповів, на що її витратив: "Забуте за 20 років відчуття"

Новини шоубізнесу
1 784
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан віддав усю зарплату своїй бригаді
facebook.com/serhiy.zhadan

Артист зізнався, що не звик отримувати кошти від держави

Знаменитий український поет Сергій Жадан, який нещодавно остаточно доєднався до бригади “Хартія”, отримав свою першу зарплатню у війську та відразу її витратив. На що саме — дізнавайтеся на Хочу!

У червні Сергій Жадан став на захист України у лавах Національної гвардії. До того артист постійно допомагав бійцям бригади “Хартія”, які воюють на харківському напрямку, забезпечуючи їх автівками та закриваючи інші потреби. Та навіть коли артист доєднався до них та теж офіційно став військовим, він продовжує фінансово забезпечувати 13 бригаду НГУ “Хартія”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це Сергій Жадан повідомив у себе в соцмережах. Він зазначив, що планував залишити весь обсяг грошового забезпечення у бригаді для лікування поранених. Тому свою першу військову зарплату він віддав на патронатну службу.

Отримав зарплатню. Віддав на патронатну службу бригади. Забуте за 20 років відчуття — отримувати кошти від держави. Зрештою, від початку планував залишати зарплатню в бригаді. Тож хай піде на потреби родинам поранених. Підтримуйте українське військо — воно творить історію,
— звернувся до прихильників Сергій Жадан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у Мережі поповзли чутки про новий роман Сергія Жадана. Подейкують, що митця та захисника України повʼязують романтичні стосунки з політичною діячкою Світланою Бобровською.