"Твій патріотизм виявився навіть у особистих стосунках": Камалія щемливо звернулася до батька з нагоди його 70-річчя (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 586
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Камалія пригадала біографію свого батька
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка не часто ділиться родинними кадрами, тому кадр з татом - справжній ексклюзив

Популярна українська виконавиця Камалія, яка похизувалася досягненнями доньок у престижній британській школі, привітала свого тата з важливим святом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, батькові знаменитості днями виповнилося 70 років. Відтак, з нагоди солідного ювілею рідної людини селебритіс показала його широкому загалу та розповіла про життєвий шлях іменинника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зі слів зірки стало відомо, що чоловік був причетним до авіації. Саме ця обставина і вплинула на те, що співачка доволі часто подорожувала, коли була дитиною.

Дорогий тато! Вітаю тебе з 70-річним ювілеєм! Сьогодні твій день, і я хочу нагадати, який ти крутий! Ти закінчив Чернігівське вище військове авіаційне училище льотчиків, де викладав твій батько, став військовим льотчиком і з роками за вислугою років пішов у відставку, але залишився сильним духом. Ми з мамою дуже багато їздили разом з тобою по різних країнах, містах і гарнізонах, і ці спогади завжди будуть у нашій пам'яті. Хоча ти народився в Москві, ти справжній патріот України. Ти переїхав служити в Україну, і коли тобі пропонували переїхати служити далі в Москву, ти вибрав залишитися в Україні і першим очолив безпеку повітряного руху в Україні. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну ти відмовився евакуюватися з Чернігова, показавши свою мужність і вірність Батьківщині. Твій патріотизм виявився навіть у особистих стосунках – ти перестав спілкуватися зі своєю сестрою, яка живе в Москві. Ти справжній молодець і приклад для всіх нас,
- зазначила виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Камалія приїхала до колишнього чоловіка, щоб зустрітися з доньками та показала його будинок у Лондоні. Артистка зробила вельми приємний сюрприз своїм дітям.