Камалія “засвітилася” в компанії ексчоловіка: чим вони займалися (ФОТО)

Новини шоубізнесу
566
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше Камалія розсекретила, які має стосунки з колишнім чоловіком-мільярдером. Та попри розлучення експодружжя час від часу помічають разом. Про деякі спільні виходи співачка навіть розповідає у своєму мікроблозі.

Українська співачка Камалія та її ексчоловік, пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур, відвідали разом урочистий захід. Колишні закохані, вбрані у вечірні офіційні вбрання, сиділи поруч за столиком та мило спілкувалися. Також Камалія дала інтерв’ю місцевим журналістам про прем'єру нової панджабської пісні “Lathe Di Chadar”.

Фото: @kamaliyaofficial
Фото: @kamaliyaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, вона з Захуром відвідала Almarah Foundation, де поспілкувалася з представниками організації, що опікується пакистанськими сиротами. Їй провели екскурсію, познайомили з місцевими дітьми-сиротами та розповіли про здобутки організації.

Фото: @kamaliyaofficial
Фото: @kamaliyaofficial

Відео з цих двох подій артистка опублікувала у своєму мікроблозі. Чому разом з нею ці заходи відвідав і її колишній чоловік, Камалія не розповідає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що пара була одружена 20 років і виховує двох 10-річних дочок - Арабеллу та Мірабеллу. Наразі вони проживають разом з батьком у Лондоні та навчаються у місцевій школі.

Фото: @kamaliyaofficial