"Здоров'я – це важливо": Дар’я Петрожицька показалася в лікарняній палаті

Новини шоубізнесу
1 213
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дар'я Петрожицька розповіла, що з нею вже все добре
Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Наразі із зіркою вже все добре

Популярна українська акторка, зірка серіалу “Папік” Дар’я Петрожицька, яка повідомила, коли вийде заміж, потрапила в лікарню. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артистка розповіла своїм фоловерам у фотоблозі. Зазначимо, що Даша не стала вдаватися в подробиці, що стало причиною того, чому вона опинилася в лікарні. Вона лише розповсюдила фото крапельниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пізніше Даша вийшла на зв'язок і переконала, що з нею вже все добре і вона виписалася з лікарні та перебуває вдома. Зірка наголосила, що важливо вчасно дбати про своє здоров'я та не тягнути з обстеженням. Зірка додала, що тепер хоче відпочити.

Дар’я Петрожицька наголосила на важливості турботи про здоров’я
Скриншот
Дякую за підтримку. Я вже вдома, мене відпустили. Дякую всім, хто мені писав і пише. Все гаразд зі мною. Не буду вдаватися в подробиці. Проте скажу, бережіть своє здоров'я та не затягуйте. Здоров'я – це важливо. Особливо, коли півень клюне в с*аку, то буде важче. Мирного неба всім, а я буду відпочивати,
- розповіла Дар’я.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Петрожицька розповіла про те, як перейшла на українську мову. Вона зазначила, що спочатку було важко.