"Вам у голові треба робити операцію": акторка Ніна Набока розповіла про тяжку розмову з родичами з рф

Новини шоубізнесу
698
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ніна Набока розповіла, що її рідні проживають на Кубані
Фото: Скриншот Instagram

Артистка розповіла, чи має зв'язки з рідними з росії

Знаменита українська акторка театру і кіно Ніна Набока, яка здобула свою популярність завдяки серіалу “Спіймати Кайдаша” зізналася, чи спілкується зі своїми рідними з росії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Набока зізналася розповіла, що у рф мешкає родина її рідного брата. Ніна Петрівна додала, що її рідні проживають на Кубані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Набока розповіла, що коли вона на початку повномасштабного вторгнення повідомляла родичам про події в Україні, то вони жодним чином не реагували. Отож, Ніна Петрівна заявляє, що тепер не має жодних зв’язків з рідними з росії.

У перші дні великої війни зверталася до родичів у росії, вони мешкають на Кубані. Казала: "Це війна, а не операція. Вам у голові треба робити операцію!". Як вони відреагували? Ніяк. А зараз ми взагалі не спілкуємося. Це дружина та дочка мого рідного брата, самого його вже немає, він помер від раку. Чотири роки боровся,
- зазначила Набока у своєму інтерв’ю виданню OBOZ.UA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з рф. Зазначимо, що рішення стати українцем він прийняв якраз на початку повномасштабного вторгнення росіян.