"Це страшне розчарування": балетмейстр Поклітару відповів, чи спілкується з путіністом Сергієм Безруковим (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Раду Поклітару та Сергій
Фото: колаж, ТСН

Танцівник розповів, що працював разом з дружиною Безрукова

Знаменитий хореограф та балетмейстр Раду Поклітару, який прокоментував чутки про його можливий роман зі співачкою Наталею Могилевською, висловився стосовно досвіду співпраці з російським актором- путіністом Сергієм Безруковим та його дружиною, режисеркою Анною Матісон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, популярний танцівник ще до повномасштабної війни мав стосунок до фільму обраниці Безрукова. Окрім того, він долучався до роботи над її операми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму інтерв’ю ютуб-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Раду відверто зізнався, що покінчив зі співпрацею з режисеркою. Хореограф також зазначив, що тепер його спілкування із Сергієм неможливе.

Ось із Сергієм неможливе жодне спілкування за будь-яких обставин. Це страшне розчарування. Не знаю, що має статися, щоб ми знову почали спілкуватися. Боюся, це неможливо собі уявити. Я був хореографом у його фільмі, робив свою роботу. І нічого не передвіщало,
- зізнався балетмейстер.

Окрім того, балетмейстр говорить, що після початку великої війни, родина Безрукова не виходила з ним на зв’язок. Поклітару переконаний, що путініст Безруков розуміє, що він почує від нього.

Ні, не писав, не цікавився. Я думаю, що справа в тому, що Сергій чудово розумів, якою буде моя відповідь, якщо він мені напише,
- резюмував Поклітару.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністи розносять Наташу Корольову за її посібництво кремлю.