"Це одне з наших рідкісних побачень з чоловіком": Єфросиніна показала романтичний кадр з чоловіком-військовим

Новини шоубізнесу
1 813
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Побачення відбулося у Львові

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка пригадала коли саме вони з чоловіком усвідомили кризу у стосунках, повідала про побачення зі своїм коханим та військовим Тимуром Хромаєвим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що обранець Маші захищає Україну на передовій, а відтак їм вдається рідко бачитися. Однак, нещодавно вони змогли зустрітися у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилося, пара побачилася на заході України з нагоди відкриття центру реабілітації та протезування для постраждалих від війни. Маша повідомила, що це одне з нечастих її побачень з чоловіком.

У Львові ми з Тимуром з нагоди відкриття всіх відділень роботи центру реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для постраждалих від війни. Це одне з наших рідкісних побачень з чоловіком…
- поділилася зірка українського ТБ.

У Львові чоловік та дружина потрапили в об’єктив камери одного фотографа. З кадру бачимо, що Маша та Тимур романтично обіймалася.

Антон (фотограф) підловив цей момент на зустрічі з друзями. Щаслива, що ми з Тимуром не втрачаємо вміння радіти,
- зазначила ведуча.
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна зізналася, як її старша донька дізналася про молоду коханку Тимура Хромаєва. Телеведуча розповіла, як 20-річна Нана відреагувала на чутки про розлучення своїх батьків.