Екссоліст гурту "Корупція" Міша Крупін поповнив лави ЗСУ: "Маєш робити, як справжній чоловік"

Новини шоубізнесу
753
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Міша Крупін пішов в армію
Міша Крупін. Фото: пресслужба

Артист приголомшив зізнанням щодо власної мобілізації

Відомий український музикант Міша Крупін, який покинув гурт “Корупція”, поділився ще більш приголомшливими новинами. Виявилося, що артист прийняв рішення мобілізуватися до лав Збройних сил України. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що син Крупіна служить в Ізраїльській армії, а сам артист вже довго думав над тим, аби теж взяти до рук зброю. Проте особисто Міша вирішив це зробити заради захисту України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І ось, днями у себе в X (Twitter) Міша Крупін повідомив про рішення доєднатися до Збройних сил України. При цьому вдаватися у подробиці він не став. Але врешті стало відомо, що днями знаменитість проходив ВЛК, а наразі готується до додаткових обстежень.

Міша Крупін мобілізувався
Міша Крупін. Фото: скриншот

Цю інформацію підтвердила директорка Крупіна. Юлія розповіла, що Міша дійсно вирішив встати на захист України й зараз проходить всі необхідні процеси перед тим, як відправитися на фронт.

Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти і мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік,

— процитувала артиста його директорка Юлія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Міша Крупін вже неодноразово говорив про плани на мобілізацію та чи готовий він до неї. Ба більше, артист висловлювався і щодо жінок у складі Збройних сил України.