Зіркова хрещена Насті Каменських різко висловилася про стосунки зі співачкою: "Це болюче питання"

Новини шоубізнесу
3 595
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Кудлай висловилася про Настю Каменських
Алла Кудлай, Настя Каменських. Фото: Instagram

Алла Кудлай прокоментувала бажання своєї похресниці й надалі співати російською мовою

Повернення російськомовного репертуару Насті Каменських став великою несподіванкою для багатьох. І поки сама співачка щиро вірить, що насправді її хейтери — лише боти, її зіркова хрещена теж явно не задоволена рішенням артистки виконувати російські хіти. Що саме про все це каже Алла Кудлай — дізнавайтеся нижче!

Відома співачка Алла Кудлай є хресною мамою Насті Каменських. Вона активно підтримувала артистку впродовж всього творчого шляху, проте зараз, як і багато українців, не розуміє дій NK. Зокрема мова йде про гастролі з російськими піснями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтерв'ю Аліні Доротюк Алла Кудлай помітно розізлилася, почувши питання про свою похресницю. Співачка не приховує, що засуджує зірок, які продовжують співати російською, і Настя Каменських не є виключенням.

Це їхня особиста справа... Звичайно, засуджую, але це їхня справа. Хай вирішують так, як вони хочуть. Відповідати всім доведеться за скоєні такі речі. Для мене Настя Каменських завжди була артисткою топового рівня. Тобто це перший ешелон каже про те, що вона нічого кримінального не вбачає в тому, щоб виконувати російські пісні за кордоном. Для мене насправді це було шоком,
— зазначила Алла Кудлай.

При цьому артистка почала оминати питання щодо того, які зараз вона має стосунки з похресницею. Алла Кудлай навідріз відмовилася говорити про спілкування з Настею Каменських.

Давайте я не буду на це відповідати. Це для мене болюче питання... Яка різниця? Я не хочу і все!
— додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на тлі чуток про роман Потапа на стороні, Настя Каменських розповіла про зради. Артистка зізналася, чи зраджували їй раніше та як вона ставиться до цього.