"Раз на місяць робитимемо окремі вихідні": Сергій Середа розсекретив метод, завдяки якому примирився з дружиною

Новини шоубізнесу
840
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Середа та MamaRika
Фото: instagram.com/mamarika_official

Середа заявляє, що усі складнощі та негативні періоди в їхньому житті вже позаду

Шлюб української співачки MamaRika та гумориста Сергія Середи у цьому році перебував на межі свого закінчення. Проте, незважаючи на кризу, пара змогла зберегти кохання і владнати всі непорозуміння. Отож, Сергій Середа вирішив розповісти, як їм це вдалося. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артист розповів у рамках проєкту “ЖВЛ представляє”. Середа заявляє, що усі складнощі та негативні періоди в їхньому житті вже позаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сергій заявив, що у їхньому сімейному житті завелося одне цікаве правило. Вони з дружиною раз на місяць обов'язково влаштовують собі побачення. Відтак, всі негаразди вдалося владнати лише тоді, коли вони почали приділяти собі час як подружжю.

Не так давно був тяжкий період у нашому сімейному житті. Після цього ми вирішили дозволяти собі відпочивати. Бо ми дуже багато працюємо, заганяємося і через це втрачаємо одне одного. Час, який ми проводимо разом, це ввечері, коли поцілувалися й пішли спати. Тому раз на місяць робитимемо окремі вихідні, де лише мама й тато. Це якісь подорожі в межах України чи навіть Києва,
- розповів артист у своєму коментарі "ЖВЛ представляє".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika зізналася, з ким точно в неї не буде фіта. Артистка зізналася, чому ніколи не запише трек з Надею Дорофєєвою.