MamaRika поскаржилася на великі проблеми у стосунках з чоловіком через ревнощі: "У мене відновилася сексуальна енергія"

Новини шоубізнесу
666
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

MamaRika та Сергій Середа
Фото: instagram.com/mamarika_official

Артистка зізналася, що на тлі того, що Сергій Середа почав ревнувати її, у пари почалися серйозні сварки

Не так давно співачка MamaRika зізналася, що зараз вони з Сергієм Середою переживають кризу у стосунках. Розповісти про нелегкий етап у стосунках артистка наважилася з премʼєрою нової композиції . А тепер вона зізналася, що "масла у вогонь" додає ще і те, що чоловік почав її ревнувати. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У проєкті "Чат дівчат" Анастасія Кочеткова (справжнє імʼя артистки — прим. ред.) зізналася, що останнім часом Сергій Середа почав її ревнувати та активно цікавитися, як вона проводить вільний час. Як зазначила співачка, раніше їх стосунки будувалися на довірі, тому подібних проблем не виникало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, сама MamaRika стверджує, що за останні пів року сама вона неабияк змінилася, адже після народження сина тривалий час вона була зосереджена переважно на дитині. Проте зараз вона почала приділяти собі більше уваги, а Сергій, як припускає співачка, вже просто забув, якою вона була до появи первістка.

У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?"
У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути,
— зазначила MamaRika.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на тлі новин про кризу у стосунках, MamaRika зізналась, чи живе зі своїм чоловіком . Співачка також звернулась до прихильників з особливим проханням.