Надя Дорофєєва замилувала кадрами з дня народження сина Міші Кацуріна: артистка показала, що вони з чоловіком подарували хлопчикові

Новини шоубізнесу
2 831
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Надя Дорофєєва показала, як вони з чоловіком відсвяткували  день народження його сина
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Подружжя присвятило 3-річному Івану цілий день

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка оригінально анонсувала сольний концерт, показала як зі своїм чоловіком Мішею Кацуріним відсвяткувала 3-річчя його сина. Окрім того, Надя показала, що подарувала хлопчикові. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що спочатку 3-річний Іван провів час зі своєю мамою, а наступного дня - з татом. Дорофєєва показала, що день народження Вані вони відсвяткували за містом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо з кадрів, які артистка розповсюдила в Instagram Stories, вони з Мішею влаштували справжнє свято для Івана. Локація для свята була яскраво прикрашена повітряними кульками. На інших світлинах видно, як хлопчик відсвяткував день народження купанням в басейні.

Міша Кацурін допомагає синові
Скриншот

На інших кадрах бачимо, який подарунок Іванові зробили Надя та Міша. Отож, подружжя подарувало малюкові велосипед. Ваня у перший же день захотів на ньому покататися.Як бачимо, без допомоги Кацуріна не обійшлося.

Міша Кацурін допомагає синові
Скриншот
Міша Кацурін допомагає синові
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва приголомшила роликом з Мішею Кацуріним. Артистка показала, як не дала коханому спробувати напій зі своїх рук.