Володимир Дантес замилував своєю розмовою із сином Даші Кацуріної (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український шоумен, гуморист та телеведучий Володимир Дантес, який чудово провів вікенд з дітьми своєї коханої, вчергове замилував роликом із сином своєї нинішньої обраниці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож на своїй офіційній сторінці в Instagram Дантес розповсюдив короткий ролик, в якому показав свою розмову із сином Даші Кацуріної Іваном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з кадрів, Володимир, Даша та Іван постали на дивані під час перегляду телевізору. Дантес вирішив запитати хлопчика про своє ім'я. Малюк цілком чітко відповів, що названого батька звати Вова.

Потім співак запитався у нього як звати маму, і тут виникла дуже кумедна річ. Іван відповів на це питання не Даша, як мало би бути, "робота". Вочевидь, у такий спосіб Володимир та Іван показали, що Кацуріна дуже багато часу приділяє своїй роботі, адже вона є справжньою бізнесвумен. Цей потішний ролик Дантес підписав наступним чином:

Для всіх мам, які працюють!


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна приховали новину про поповнення в родині. Однак, мова поки що йде не про дітей.