Чутки підтвердилися! Володимир Остапчук та Катерина Полтавська стануть батьками (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
962
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

Молода дружина відомого шоумена вперше показала свій помітно округлий животик

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук та його третя дружина Катерина Полтавська чекають на поповнення в родині! Шоумен та його кохана не стали довго приховувати це від публіки та підтвердили чутки про вагітність 24-річної блогерки🥰.

Новину про те, що Катерина Полтавська вагітна, пара повідомила у романтичному відео в Instagram. Вдаватися у подробиці Володимир та його дружина не стали, проте обтислий комбінезон, у якому позувала блогерка, вдало підкреслював її вже помітно округлий животик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І поки пара готується до появи першої спільної дитини, підписники Катерини та Володимира вже активно вітають їх з майбутнім поповненням у родині. 24-річній Полтавській бажають легкої вагітності та пологів, а малюку — міцного здоровʼя.

Малюк Остапчук вже на підході,
— коротко підписали публікацію Остапчуки.

Зазначимо, що для Катерини Полтавської це буде перша дитина, водночас для Володимира Остапчука — третя. Адже від першого шлюбу з Оленою Войченко шоумен виховує двох дітей — доньку Емілію та сина Евана, які проживають разом з мамою у Канаді. 24-річна дружина ведучого, як відомо, не підтримує звʼязок з його дітьми від попередніх стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно 24-річна дружина Остапчука похизувалася коштовними подарунками на день народження за більш ніж 200 тисяч. Шоумен потішив кохану не одним, а відразу декількома презентами.