"Не розумію, навіщо я їм": молода дружина Остапчука зізналася, чому не спілкується з його дітьми від першого шлюбу

Новини шоубізнесу
943
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Катерина Полтавська зізналася, чи хотіла б змінити свої стосунки з 11-річною Емілією та 6-річним Еваном

Молода дружина Володимира Остапчука не раз казала, що хотіла б створити велику родину і вже замислювалася над тим, скількох дітей хотіла б мати . Однак, виявилося, що попри це Катерина Полтавська уникає спілкування з дітьми коханого від першого шлюбу. Чому так сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що Володимир Остапчук є батьком двох дітей, які народилися у нього в шлюбі з Оленою Войченко. Зараз його 11-річна донька Емілія та 6-річний син Еван живуть разом з мамою у Канаді, а сам шоумен лиш інколи спілкується з ними по відеозвʼязку. Втім, нова дружина ведучого не приймає в цьому жодної участі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Катерини Полтавської, уся проблема в тому, що діти її чоловіка живуть далеко і в них немає можливості проводити особисті зустрічі. При цьому дівчина підкреслила, що не поспішає вступати у роль мачухи, адже не хоче тиснути на дітей, для яких нові стосунки тата можуть бути стресом.

Вони живуть у Канаді. Якби жили в Києві і ми б бачилися, то спілкувалися б. А так, я не розумію, навіщо я їм. Мені здається, що вони ще малі, щоб підтримувати зі мною свідоме спілкування. Якщо колись захочуть - я тільки за. А лізти мені зараз у відеодзвінок - це для них травматичний досвід, я думаю
— зазначила Катерина Полтавська.
Катерина Полтавська не спілкується з дітьми Володимира Остапчука
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська зізналася, як батьки поставилися до її шлюбу з Володимиром Остапчуком. Адже, як виявилося, навіть для рідних третє весілля шоумена стало несподіванкою.