Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ

Новини шоубізнесу
536
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меловін вчергове заявив, що боїться відправлятися на фронт
Фото: instagram.com/melovin_official

Артист зазначив, що буде державі більш корисним з мікрофоном у руці, а не зі зброєю

Популярний український виконавець Меловін, який розповів, що не зіграє заплановані концерти, вкотре висловився стосовно мобілізації в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Меловін відверто заявив, чи готовий поповнити лави української армії. Відтак. за словами 27 річного співака, він не хоче вирушати на передову, так як боїться померти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист вкотре додав, що принесе куди більше користі з мікрофоном у руках, а не зі зброєю. Виконавець в інтерв’ю Show 24 зауважив, що його страх нікуди не подівся.

У мене не змінились думки щодо ймовірної служби, тому що мій страх вмерти нікуди не дівся, як і у кожної психічно здорової людини. Є люди, які живуть цим – військовою справою. Є люди, які оперують; є люди, які співають; є люди, які займаються мистецтвом. Є різні люди, які займають свої ніші. Я не скажу, що моя професія важливіша за ту професію, за ту оборону, яку несуть хлопці й дівчата,
- повідомив артист.

Стосовно можливої служби співак зазначив, що якщо отримає повістку, то відправиться на передову. Артист усвідомлює, що морально не готовий до цього, але він розуміє, що це обов’язок.

У жодному разі я не назву свою роботу культурним фронтом. Мене дуже це дратує. Я лише просто сказав, що, звичайно, я с*у. Призвуть – я не знаю, куди діватися. Значить так і буде, значить така доля – піти й захищати кордон України. Зрозуміють, що моя робота може принести щось більше державі – дякую і на цьому,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін звернувся до Солохи, яка зневажливо висловилася про Клавдію Петрівну. Співак у своєму ролику не назвав ім'я СолоХи, але дав зрозуміти, що звертається саме до неї.