"А можливо, ми все ж таки почнемо об'єднуватися?" Melovin звернувся до СолоХи, яка зневажливо висловилася про Клавдію Петрівну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 426
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: MÉLOVIN / Facebook

Співак у своєму ролику не назвав ім'я СолоХи, але дав зрозуміти, що звертається саме до неї

Популярний український співак Меловін відреагував на слова артистки СолоХи про загадкову виконавицю Клавдію Петрівну. Знаменита білявка висловилася занадто емоційно та дещо осудливо. Подробиці - в нашому матеріалі

Меловін записав ролик, в якому висловився про СолоХу та Клавдію Петрівну. Цікаво. що у відео артист не говорить ім'я виконавці-білявки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, з контексту випливає, що у його заяві йдеться саме про неї. Зокрема, співак зазначив, наскільки важливо українським виконавцям об'єднуватися та підтримувати одне одного.

Я зараз перебуваю в Європі на вечірках, присвячених "Євробаченню", як один із представників нашої країни на "Євробаченні". Мені так подобається, як тут учасники відносяться одне до одного, як вони одне одного підтримують, – сказав він. – І коли весь світ дивиться на Україну, а ми маємо бути прикладом того, як треба об'єднуватися, я натрапив на відос, де одна з українських відомих блондинок, але не суперблондинок, налітає на Klavdia Petrivna, зневажливо висловлює свої думки стосовно цього проєкту… У мене питання: А можливо, ми все ж таки почнемо об'єднуватися? Ми ж так довго цього хотіли, ми так довго кричали, що на манежі все ті ж, що все набридло, а тоді, коли з'являються нові імена, ми починаємо чогось одне одного "ср*ти",
– резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що український співак Меловін презентує спільний трек з виконавицею гімну Євро-2012. Шматочок пісні артист виконав на своєму концерті.