Зірка Голлівуду зворушливо підтримала українських спортсменів на Олімпійських іграх 2024: "Символ стійкості посеред руйнувань"

Новини шоубізнесу
852
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іванна Сахно підтримала українських спортсменів на Олімпіаді 2024
Іванна Сахно. Фото: instagram.com/ivannasakhno

Іванна Сахно продовжує нагадувати світові про руйнівну війну в Україні

Відома голлівудська акторка українського походження, яка отримала головну роль у популярному фільмі жахів, підтримала українських олімпійців. Іванна Сахно є амбасадоркою UNITED24 та не залишилася осторонь того, аби в рамках Олімпійських ігор нагадати світові про руйнівну війну в Україні.

У себе в соцмережах Іванна Сахно опублікувала ролик, в якому звернулася до спортсменів та вболівальників з усього світу. Акторка щиро побажала українцям перемоги на Олімпіаді 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У відеозверненні Іванна нагадала світові, що поки українські олімпійці змагаються за першість, увесь український народ буквально виборює право на існування. І хоча зазвичай організатори спортивних змагань намагаються залишатися осторонь війни, вона скористалася можливістю нагадати світові про російське вторгнення.

Сьогодні Україна з гордістю стоїть на Олімпійських Іграх як символ стійкості посеред руйнувань і втрат. Пам’ятаючи про темні часи Другої світової війни, коли Олімпійські ігри були призупинені, ви, наші спортсмени, стоїте тут, щоб показати світу, що історія не має права повторитися.
Олімпійський вогонь, що горить сьогодні, — це не просто символ. Це полум’я свободи, яке ви несете, долаючи темряву. Тож нехай ці ігри стануть не лише святом спорту, але й святом людської гідності та єдності проти тиранії та агресії. Хай прибуде з вами сила. Слава Україні!
— сказала Іванна Сахно.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Іванна Сахно живе у США. Проте акторка не приховує, що замислюється про переїзд в Україну.