Зірка Голлівуду українського походження розірвала контракт з Netflix, аби тільки не грати росіянку

Новини шоубізнесу
3 448
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Іванна Сахно
Фото: Getty Images

Акторка Іванна Сахно не захотіла грати жительку країни-агресорки, тому тепер має заплатити чималий штраф

Відома голлівудська акторка Іванна Сахно родом з України, тому активно підтримує ЗСУ та робить усе, аби за кордоном продовжували говорити про російське вторгнення. Тому не дивно, що зірка має чітку позицію, яка в тому числі відобразилася і на її карʼєрі. Як саме — дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Марічці Падалко акторка зізналася, що була змушена розірвати контракт з відомою американською компанією Netflix. Виявилося, що українка мала зіграти в одному з серіалів, однак коли детально дізналася про свою роль — відмовилася працювати над цим проєктом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А вся річ у тім, що у стрічці Іванна Сахно мала зіграти одну з головних ролей, а саме — американку родом з Радянського Союзу. Однак згодом, трохи обдумавши це, акторка відмовилася від зйомок, хоча вже й мала контракт з Netflix. Цікаво, що сталося це ще до початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, проте вже тоді дівчина мала чітку позицію.

Моя команда навіть знає, одразу каже ні. В мене був момент, я була залучена у серіалі Netflix. Це було під час ковіду. Це була роль росіянки. Це була роль американки, але в неї був бекграунд з Радянського Союзу. Я вже була приєднана до цього проєкту, тому що на той момент це була така, одна з перших головних ролей у великому серіалі Netflix. Ми не почали знімання, ми одразу закрилися на ковід. І я зрозуміла, що я не можу грати людину, навіть з Радянського Союзу. Я розірвала контракт з Netflix. Трошки проблеми у мене були,
— зізналася Іванна Сахно.

Варто зазначити, що за розірвання контракту Іванна має виплатити штраф, однак точну суму вона розголошувати не стала. Втім акторка зазначила, що окрім цього вона винна компанії 50% від зарплати, яку отримає за зйомки у новому проєкті Netflix.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Іванна Сахно зіграла у новому серіалі "Асока" , знятому за мотивами "Зоряних війн". У цьому проєкті українка отримала роль загадкової та харизматичної Шин Хаті.