Важкохвора Селін Діон феєрично повернулася на сцену, виконавши гімн кохання на відкритті Олімпіади 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
947
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селін Діон вийшла на сцену
Селін Діон. Фото: Getty Images.

Артистка виконала хіт Едіт Піаф "L’Hymne à l’amour"

Селін Діон закрила церемонію відкриття Літніх олімпійських ігор 2024 року в Парижі. Її виступ відбувся одразу після запалювання олімпійського вогню на терасі Ейфелевої вежі, що стало кульмінацією вечора.

Співачка, вдягнута у витончену білу сукню від Dior, виконала знамениту пісню Едіт Піаф "L’Hymne à l’amour". Цей виступ став першим публічним виходом артистки після оголошення про її невиліковну хворобу та перерву у кар'єрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ще до початку Олімпіади почали циркулювати чутки про її участь. Видання The Sun наприкінці червня повідомило про можливий виступ Селін, а 2 липня стало відомо, що співачка прибула до Парижа та оселилася в готелі Royal Monceau неподалік Єлисейських полів, де також перебувала Леді Гага. 24 липня французький журналіст Тьєрі Море підтвердив, що Селін Діон виконає разом з Lady Gaga пісню "La Vie en Rose".

Згадаємо, що в 1996 році в Атланті Селін Діон відкривала Олімпійські ігри своєю піснею "The Power Of The Dream". Її нинішній виступ у Парижі став яскравим та емоційним поверненням на велику сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні 56-річна Селін Діон налякала кадрами одного з нападів. Артистка зізналася, що вони почастішали через невиліковну хворобу.