Український актор Олександр Рудинський показав кадри зі знімального майданчику американського серіалу для Netflix

Новини шоубізнесу
976
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Рудинський в американському серіалі Декамерон
Олександр Рудинський. Фото: instagram.com/sasha_rudinskiy

Римські зйомки та роль Безокого бандита: дивимося, яким Рудинського показали на великому екрані

Днями на платформі Netflix відбулася прем'єра нового серіалу "Декамерон" у жанрах історичної драми та чорної комедії. Одну з ролей виконав український актор Олександр Рудинський, який нещодавно відсвяткував день народження.

Рудинський поділився новиною на своєму Instagram-акаунті, опублікувавши світлини в гримі та з колегами по знімальному майданчику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зйомки проходили в Римі на знаменитій студії Cinecittà. За словами Рудинського, до роботи залучали каскадерів і дублерів, а деякі сцени знімали по кілька днів.

Трішки мав стосунок до великого. Передаю з Києва міцні обійми всім, з ким я розділяв мексиканські вечері, дивився Аватар і бився в пилюці,
— поділився Олександр Рудинський.

Серіал "Декамерон" базується на відомому збірнику новел Джованні Бокаччо, написаному у 1352—1354 роках. Олександр Рудинський зіграв Безокого бандита (Eyeless Bandit). Українського актора можна побачити у трьох з восьми епізодів серіалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, ранішеОлександр Рудинський розповів, як потрапив до окуліста під час проходження ВЛК, і що йому сказали. Попри проблеми з зором, молодика вважають цілком придатним для служби.