"Клянуся: я нічого не бачив!": Олександр Рудинський розповів, як потрапив до окуліста під час проходження ВЛК, і що йому сказали (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
771
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олександр Рудинський, фото
Фото: instagram.com/sasha_rudinskiy/

Попри проблеми з зором, молодика вважають цілком придатним для служби

Відомий український актор, зірка серіалу “Перші ластівки” Олександр Рудинський, який під час зйомок за кордоном втратив 7 кг , проходив ВЛК. І з цього приводу в нього тепер є одна цікава історія, якою він вирішив поділитися з шанувальниками.

Виявляється, актор має проблеми із зором. Однак це не завадило офтальмологу визнати його придатним для служби. Як це було, Рудинський розповів в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами самого Олександра Рудинського, історія досить кумедна: на те, щоб пройти перевірку в окуліста, знадобилося близько хвилини. І його із зором -2 / -4 визнали придатним до військової служби.

Я проходив ВЛК. Заходжу такий до офтальмолога і я перед кабінетом думаю собі "Зроблю по-чесному - зніму лінзи". І такий - зняв лінзи, заходжу в кабінет, сідаю і в мене питає така (працівниця ВЛК - ред.): "Бачиш букви?", а я такий: "Ні…". Вона: "Першу букву бачиш?", кажу: "Да, Ш, Б". "А далі?", я кажу: "Я не бачу". Вона перевірила (йдеться про перевірку зору за допомогою спеціального обладнання - ред.) і пише: "-4 і -2. Придатний". 1 хвилина, перевірив. Я клянуся: я нічого не бачив! Ш, Б - і все, я нічого не бачив більше. Придатний - всьо,
— емоційно розповідає зірка “Перших ластівок”.

На відео цей момент дивіться з 1 год 02 хв 20 сек 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що до лав ЗСУ приєднався Станіслав Асєєв — 34-річний письменник та журналіст, автор книжки “Світлий шлях". Історія одного концтабору”. Що про це відомо — розповідаємо тут.