"Вчу роль і паралельно бігаю в "доганялки": один з кращих молодих акторів Олександр Рудинський розповів про батьківство

Новини шоубізнесу
760
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Рудинський з сином
Фото: пресслужба Нового каналу

Олександр Рудинський, який підкорив серця глядачів ролями у серіалах "Зв’язок" та "Голова" (Новий канал), розказав про найголовніше у житті

Зірки українського шоубізнесу живуть у шаленому ритмі: зйомки, гастролі, виступи, і так щодня. Кожен їхній крок розпланований чи не на кілька тижнів наперед. Здавалося б, де у такому щільному графіку час для родини? Проте декому вдається знаходити баланс. Попри свою зайнятість та популярність актор Олександр Рудинський, який знімався у Великій Британії, будує міцну сім’ю та залишається відданим чоловіком, адже родина для нього — найбільша цінність.

Нещодавно зірка українського кіно, якого було названо найкращим молодим актором на 63-му Міжнародному театральному фестивалі MESS!, дав інтервʼю Маші Єфросиніній для її YouTube-проєкту “Екзамен. Нова реальність”. У шоу Олександр Рудинський відверто заговорив про свої стосунки з дружиною Марією, разом з якою чоловік виховує трирічного сина, на імʼя Петро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що подружжя разом працює у київському театрі імені Франка, але попри це їх стосунки не стають гіршими. Натомість актор впевнений, що зробив правильний вибір.

Я не думаю: “а раптом завтра не буду щось відчувати до своєї жінки”, не обирав би цей шлях. Знаю, що й завтра буду відчувати, і післязавтра.
Я намагаюся, щоб робота не заважала мені бути з сином. Тому вдома, навіть якщо треба вчити на завтра сцену для репетиції, я паралельно бігаю в “доганялки” до знемоги, коли вже тахікардія починається. А потім стаю “биком” і граюся в биків, Кінг-Конгів, ведмедів — безліч різних тварин. Акторську майстерність треную щовечора!
— сміється Олександр, розповідаючи про те, який настрій панує у нього вдома.
Олександр Рудинський з дружиною та сином
Фото: пресслужба Нового каналу

Попри обстріли та небезпеку, родина не планує переїзд у більш безпечний регіон. Уже звикли до тих умов, які ще кілька років тому було страшно навіть уявити.

Мій син каже: “Там зараз ракети збиваються”, відповідаю йому: “Ні, це просто тривога”. Він не лякається, не страшиться цього. Я живу сьогоднішнім днем, а не якимись мріями та надіями. Став значно прагматичнішим. Знаю, що в мене сьогодні є дитина, дружина — це класно, є вистава — прекрасно. А що буде завтра, не знаю,
— ділиться Олександр.

11 травня стартували зйомки другого сезону серіалу “Звʼязок” з Олександром Рудинським, який вже цієї осені покажуть глядачам. Стежте за анонсами, щоб не пропустити довгоочікувану прем’єру улюбленого серіалу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Рудинський, якого визнали кращим актором, розповів, як тікав від поліції. Актор пригадав курйозний випадок, який стався з ним на рідній землі.