Адель вдруге піде до вівтаря: нові подробиці романтичних заручин артистки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 672
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Адель виходить заміж
Адель. Фото: instagram.com/adele

Сенсаційні фото підтвердили, що британська співачка Адель та Річчі Пол планують весілля

Британська співачка Адель, яка нещодавно вирішила завершити свою кар'єру, вдруге виходить заміж. Схоже, під час творчої паузи зірка планує повністю приділити увагу своїй родині. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Довгий час ходили чутки, що Адель та її коханий, спортивний агент Річчі Пол, офіційно узаконили свої стосунки. Проте нещодавно іноземні ЗМІ отримали докази лише про заручини пари.На знімках Адель намагалася сховати своє обличчя від камер, проте її обручка, яку вона носила на пальці, привернула увагу та фактично підтвердила чутки про їхнє майбутнє весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сама співачка та її наречений поки що утримуються від коментарів щодо цієї теми. Проте інсайдер видання The Sun запевняє, що заручини Адель та Річчі відбулися на минулому тижні.

Річчі подарував їй неймовірну каблучку з діамантом у чотири карати. Наступного вечора вони відсвяткували з шампанським у пожежній частині Чілтерна,
— каже інсайдер.
Адель виходить заміж
Адель. Фото: instagram.com/wwwjewels
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Адель втратила свідомість перед виступом у Лас-Вегасі. Співачка втратила свідомість під час свого концертного шоу.