Анджеліна Джолі найняла кілера, який мав вбити її саму: "Їх не так вже й важко знайти..."

Новини шоубізнесу
993
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анджеліна Джолі ледь не покінчила з життям
Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images.

Зірка пояснила, чому хотіла піти з життя, до того ж саме таким незвичним способом

Зараз Анджеліна Джолі — одна з кращих акторок сучасності, має велику родину та займається громадською діяльністю. Проте, не секрет, що в молодому віці зірка хотіла піти з життя. А зробити це вона планувала доволі нетиповим способом. Як саме — розповідаємо на Хочу!

Як пише Daily Mail, в ранішніх інтервʼю Анджеліна Джолі зізнавалася, що у 22 роки вона хотіла накласти на себе руки. Та найдивніше — для цього вона хотіла найняти професійного вбивцю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами акторки, тоді вона переживала непростий період свого життя, тому хотіла покінчити з цим таким кардинальним способом. Тому вона знайшла кілера, який мав би її вбити.

Це звучатиме божевільно, але був час, коли я збиралася найняти когось, хто б убив мене,
— зізнавалася зірка.

При цьому Анджеліна Джолі зазначила, що не хотіла скоювати самогубство. А все тому, що вона переживала за своїх близьких, які могли б звинувачувати себе після трагічних подій.

Їх не так вже й важко знайти в Нью-Йорку. Як би божевільно це не звучало, я думаю, що багато людей думають про самогубство, коли вони молоді. Тож моє вирішення цієї проблеми полягало в тому, що якби хтось інший позбавив мене життя, наприклад, під час "пограбування", то це було б убивство, і ніхто не відчував би, що підвів мене,
— розповідала Анджеліна Джолі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про романи Анджеліни Джолі, про які мало хто знає. Адже не тільки Бред Пітт зміг полонити серце голлівудської красуні.