Подивіться, з ким закрутила роман Анджеліна Джолі! Це німецький актор, який обожнює все російське (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 111
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анджеліна Джолі, фото
Фото: Getty Images

Подейкують, що Джолі активно ходить на побачення з зіркою німецького та російського кіно

Анджеліну Джолі знають не тільки завдяки її неймовірній красі та акторському таланту, а й через її бурхливе особисте життя . Поки її колишній чоловік Бред Пітт тішиться через виграний суд , актриса теж не гає часу й крутить нові романи. Зокрема, зірку Голлівуду запідозрили у зв’язку з відомим німецьким актором, який фанатіє від російської культури.

Німецькі журналісти побачили дворазову лауреатку "Оскара" на побаченні. За словами видання Bild , Анджеліна Джолі прилетіла до Берліна, щоб провести час з актором, якого звати Август Діль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Преса повідомляє, що Джолі робила все, аби її не помітили. Зірка була у сонцезахисних окулярах та гуляла не найпопулярнішими районами міста.

Цікаво, що з Августом Джолі познайомилася щонайменше 16 років тому на зйомках "Безславних виродків". Через два роки актори знову зустрілись, адже отримали ролі в фільмі "Солт", де зіграли подружню пару.

Анджеліна Джолі і Август Діль, фото
Фото: Getty Images

Август Діль — відомий німецький актор. Він був 1 років одружений з актрисою Юлією Малік. Пара розлучилась у 2016 році.

Крім того, Август Діль славиться своєю любов’ю до російської культури. У 2000-х актор деякий час працював у РФ й навіть вивчив російську. Зараз він теж не ігнорує нагоди знятись в тамтешньому кіно. Він зіграв головну роль у фільмі "Майстер і Маргарита", який вийшов на екрани у 2024 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прихильники Джолі впевнені, що в неї з Августом Ділем зараз точно не дружні стосунки. Все може бути. Серце зірки Голлівуду вже давно вільне й до колишнього чоловіка вона точно не збирається повертатись, особливо враховуючи приголомшливі подробиці , які адвокати нещодавно розповіли про їхні з Піттом стосунки.