Максим Галкін зачарував українською "Смерекою" на фестивалі у Лайми Вайкуле: Андрій Данилко зацінив (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
538
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артист виконав українську композицію майже без акцекнту
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Гуморист зізнався, що активно вивчає українську мову

Відомий російський гуморист Максима Галкін, який разом з Дімою Монатіком виступав на весіллі української пари, потішив своєю присутністю на фестивалі латвійської виконавиці Лайми Вайкуле в Юрмалі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, шоумен підготував неабиякий сюрприз для глядачів. Він виконав українську народну пісню “Смерека”. Перед цим артист звернувся до українців, які були присутні у залі. Він заявив, що наразі активно вивчає українську мову, а також дуже захоплюється культурою цієї країни. “Смерека” - це та пісня, яку Максим любить за її запал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити що перформанс Галкіна публіка зустріла шаленими оплесками. Глядачі підтанцьовували і співали разом з Максимом. У кінці виступу йому несли квіти.

Варто також зауважити, що серед глядачів у залі показалися Андрій Данилко, який більш відомий як Вєрка Сердючка, а також сценічна мама його персонажа Інна Білоконь. Українські артисти не стримували емоцій, коли споглядали виступ Галкіна. Вони посміхалися і робили відеозапис його виконання “Смереки”.

Дивитися з 22:27

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін болісно висловився про постраждалих дітей “Охматдиту”. російський гуморист вкотре підтримав Україну та засудив злочинні дії російських окупантів