Максим Галкін назвав своїх головних кумирів! Спойлер: обидва артисти з України

Новини шоубізнесу
971
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Галкін
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Чоловік російської примадонни розповів про теплу зустріч з українськими знаменитостями

Відомий російський шоумен Максим Галкін, який вигнав Філіпа Кіркорова з власного дому, знову розізлив путіністів. Адже днями артист показав, кого вважає своїми кумирами, і на диво багатьох, ними виявилися українські знаменитості!

Гуморист Максим Галкін нещодавно поділився фотографією з відомими українськими акторами та ведучими Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном у своєму Instagram. Як написав Галкін, ці митці є його кумирами, і він дуже радів можливості зустрітися з ними, коли ті приїхали до ізраїльського міста Петах-Тіква з виставою "Зроблені в Одесі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шоумен підкреслив, що не міг пропустити цей виступ. Він із задоволенням відвідав спектакль і був у захваті від акторської майстерності своїх улюблених артистів.

Сьогодні (21 травня – прим. ред.) був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Зроблені в Одесі" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!
— прокоментував Максим Галкін.
Яе Левінзон, Максим Галкін та Олег Філімонов
Фото: instagram.com/maxgalkinru
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін навмисно вибісив росіян. Артист на сцені виконав український хіт "Піду втоплюся" та зірвав бурхливі аплодисменти.